Bokhandler på nett

Alltid åpent på nett

Bokhandler på nett eller nettbokhandelen er nettbutikker hvor du kan kjøpe det meste av lesestoff. Det har vært en enorm utvikling hvor også de store bokhandlene er kommet på nett. Her kan du få pensumbøker, tegneserier, klassisk litteratur, kart og spill. I pocketformat, som ebok og lydbok, eller hva med en faktabok? På nett får du ofte tilbud som kun gjelder kort tid, medlemstilbud og fri frakt om du kjøper over en viss sum. Det du bestiller kommer raskt og du har selvfølgelig angrerett på alt du kjøper.

Å handle bøker er ikke som det engang var. Da kunne du bruke timer i bokhandel før du bestemte deg, hvis du i det hele tatt skulle ha noe.

Bokhandler på nett

Bokhandler på nett gjør det lett å handle bøker

Det tok litt tid før man vente seg til det og det ble brukervennlig nok. Bokhandel på nett er raskt, enkelt og ofte rimeligere enn å gå inn i en fysisk bokhandel.

I begynnelsen hadde bokhandler på nett kanskje ikke allverdens av utvalg og prisene var det så som så med. Tregt gikk det ofte også. Nå kan du velge mellom tusenvis av bøker og ofte er det medlemsrabatter. Nå ligger en bok på kort tid i postkassen din.

Leser vi mer?

Det er ikke så mye som understøtter at vi leser mer selv om vi enkelt kan kjøpe en bok på nett. Mange synes en tur på biblioteket går like fort og fortsetter å låne og laste ned, via biblioteket sitt, gratis.

De fleste som er opptatt av bøker, får tak i dem på flere måter. Selv om bøker er blitt rimeligere og oftere kommer i pocket, så er ikke bibliotekene døde for det. Mange både låner og kjøper bøker, og godt er det. Det er best når veien til en god bok er mange.

Bøker på nett

Bøker på nett kommer ikke bare fra bokhandel, men også som bokklubber. Her kan det være mye å spare på å motta velkomsttibud med mange bøker. Man får og tilbud om jevnlig rabatterte bøker, medlemsbøker og forhåndbestille bøker som ikke er utgitt ennå. Ikke glem at man må være medlem i et år og som regel betaler man også frakt.

Bokhandel på nett betyr også at det berømmelige Mamututsalget går via nett. Før betydde det mielvis med køer foran en bokhandel eller et bokutsalg. Nå betyr det et par klikk på nett, et par trekk på kort og vips så kommer det rimelige bøker på posten, i postkassen eller du kan hente dem selv, kostnadsfritt.